Spela på ishockey 2019

När hockey-VM hålls år 2019 kommer det finnas nya sätt att betta på med tanke på att spelmonopolet försvinner vid årsskiftet. Redan nu är det dags att granska de olika landslagen för att optimera chanserna att vinna pengar i vår.

Hockey är en av de sporter som är allra populärast att satsa pengar på. Det finns många klubbar och lag som spelar vilket gör att nästan alla har något av lagen som sin favorit. Oavsett om det är ett klubblag eller ett landslag går det att satsa pengar på i stort sett alla matcher, och det finns mycket att lära om laguppställningar och tidigare resultat för att maxa oddsen att vinna. Nu i vinter börjar junior-VM i hockey, och under våren drar det riktiga världsmästerskapet igång. Frågan är hur starkt Sverige håller sig under turneringen, Finland verkar nämligen vara snäppet starkare än oss just nu.

Junior-VM

För den som inte orkar vänta till det riktiga hockey-VM drar igång är junior-VM ett ypperligt tillfälle att stilla avsaknaden av ett spännande mästerskap. Från den 27 december kan du se och spela på junior-VM i ishockey som detta år spelas i hockeynationen Kanada, närmare bestämt i Vancouver. Håll koll på matcherna i det här inlägget skrivet i SVT så kan du vara säker på att du inte missar att se en enda match. Vill du se Sveriges första match gäller det att vakna tidigt, de spelar nämligen mot Finland klockan fyra på morgonen onsdagen den 26 december. Förhoppningsvis är spelarna desto piggare då de lär anlända till Kanada några dagar innan för att bli av med den värsta tidsomställningen. Om inte har både Kanada och USA stora fördelar eftersom de redan befinner sig i rätt tidszon.

Sveriges chanser i ishockey-VM

tre kronor hockeyVanligtvis brukar Sverige ligga bland finalisterna under VM men i år verkar det som att det kan bli tuffare att nå toppen. Finland som är en av våra största motståndare har spelat väldigt bra på senaste tiden, och tidigare i veckan tog de sin sjunde raka seger i Euro Hockey Tour, skriver Aftonbladet. Som om inte det vore nog var det mot Tre Kronor de fick sin sjunde vinst. Det verkar alltså onekligen som att Finland kommer bjuda på ett tufft motstånd under VM. Kanske är det många svenskar som väljer att lägga oddsen på Finland istället för Tre Kronor när de möts? Väljer du att spela på matcherna under VM kommer du säkert att märka av att det finns ett större utbud av sajter att spela via. Detta beror på att statens spelmonopol försvinner i och med årsskiftet 2018 2019. Det kan alltså vara bra att ta reda på innan vilket casino eller bettingföretag som ger bäst odds på matcherna, på så sätt kan du se till att få ut så mycket pengar som möjligt om du skulle vinna. Oavsett hur du väljer att göra är det ett tag kvar tills ishockey-VM drar igång så du kommer ha gott om tid att analysera och läsa på om de olika landslagen.